If we keep doing what we're doing, we're going to keep getting what we're getting. (Stephen R. Covey) DefA's premiekortingen voor goede cliŽnten

CliŽnten die ons een groot deel van hun verzekerings- of beleggingsportefeuille toevertrouwen wensen wij te belonen voor dat vertrouwen. Wij bouwen graag samen met u een totaalrelatie op lange termijn op en zijn ervan overtuigd dat deze aanpak alleen maar voordelen voor iedereen heeft.

Indien u ons daarbij wil helpen, geven wij u graag volgende extra kortingen.

Concreet kan u drie niveaus behalen:

onze premieniveaus
bronspremies voor een cliŽnt met 1 verzekering bij ons
zilverpremies voor een cliŽnt met 2 verschillende soorten verzekering bij ons
goudpremies voor een cliŽnt met 3 of meer verschillende soorten verzekering bij ons


U behaalt vrij snel onze mooie condities want volgende basisverzekeringen komen allemaal in aanmerking: Deze verzekeringen hoeven niet allemaal bij dezelfde verzekeraar te lopen. Bijvoorbeeld: een brandverzekering bij AXA, een pensioenspaarverzekering bij Generali en een autoverzekering bij AG Insurance geeft u reeds recht op onze gouden premieniveaus !

Het hoeft ook niet om nieuwe verzekeringen te gaan: indien wij uw bestaande verzekeringspolis mogen en kunnen overnemen, dan kan u heel eenvoudig het beheer daarvan aan ons overlaten.
Uw voordelen:
  • deze polis telt dan meteen mee om uw premieniveau te bepalen
  • ook op de polis zelf zullen we onze extra kortingen toepassen vanaf de eerstkomende jaarvervaldag (of de daaropvolgende indien de eerste reeds binnen de drie maanden valt)
U kan ons daartoe deze gehandtekende mandaatbrief bezorgen (per mail of post) en wij doen graag meteen het nodige voor u.

Voor polissen die u eerder reeds bij ons afsloot aan de toen geldende condities verandert er niets. Zij worden niet automatisch herberekend of retroactief aangepast.

Home

Copyright © 1999- DefA Finance - All rights reserved.