DefA brandverzekering woningverzekering: leden van Test-Aankoop genie...
 

Bullet brandverzekering: My formula for success is to be found in three words: work, work, work (Sylvio Berlusconi) Brandverzekering - Woningverzekering via AXA Belgium

VRAAG AAN!

Laat ons eerst even aanstippen dat de term "brandverzekering" eigenlijk wat achterhaald is, aangezien deze verzekering veel meer biedt dan enkel een dekking brand! De term "woningverzekering" is gepaster, aangezien u immers geniet van veel ruimere basisdekkingen (o.a. waterschade, stormschade, sneeuwdruk en natuurrampen).
De woningverzekering is een verzekering waar kwaliteit erg belangrijk is. Enkel premies vergelijken en er de goedkoopste uitkiezen is dan wel een goede werkwijze voor de schuldsaldoverzekering, maar geenszins voor de woningverzekering!
U begrijpt dat het erg makkelijk is om premies naar beneden te krijgen door enkele dekkingen uit de waarborg te halen.
Premie mag dus geenszins het enige criterium zijn!
Daarom kozen wij voor u in de eerste plaats de beste-keuze brandverzekering uit en, daarnaast, bieden wij u op deze verzekering een permanente korting aan van 8,50% op de standaard premie! (Leden van Test-Aankoop genieten een exclusieve permanente korting van 15%, welke cumuleerbaar is met de andere voordelen die zij als lid reeds genieten voor deze verzekering.)

In het kort: wij bieden u een topkwaliteit brandverzekering aan met een uiterst scherpe premie !

bullet brandverzekringWie verzekert mij?

Uw brandverzekering wordt ondergebracht bij Axa Belgium.

warningCOSYMAX: de woningverzekering met exclusieve voordelen voor Test-Aankoop leden

VRAAG AAN!
* Leden van Test-Aankoop die reeds verzekerd zijn bij AXA kunnen het beheer van hun polis aan ons overlaten, waarna wij de tussen Test-Aankoop en AXA genegotieerde voordelen zullen toevoegen aan uw contract. Wat betreft de 15% korting die wij supplementair toekennen voor nieuwe zaken, is het niet mogelijk hierover uitsluitsel te geven bij bestaande zaken omdat wij niet weten hoeveel korting u reeds werd toegekend door de bestaande makelaar. In elk geval zullen wij deze al dan niet bestaande korting optrekken naar 15% mocht u nog niet genieten van dergelijke korting. De rechten op commissie van de vorige makelaar blijven gevrijwaard tot de eerstvolgende jaarvervaldag - of tot de jaarvervaldag daarna, wanneer het mandaat de verzekeringsmaatschappij bereikt binnen de drie maand voorafgaand aan de eerstvolgende jaarvervaldag - waardoor extra commissiekorting derhalve pas zal toegekend worden na het verstrijken van deze vrijwaringsperiode.
*** Deze eenvoudige engine geeft een benaderend beeld van de premie, zij is louter indicatief. De minimumpremie voor een polis bedraagt 57,86 EUR (ABEX 670)
Home

Copyright © 1999- DefA Finance - All rights reserved.