Procrastination is opportunity's natural assassin. (Victor Kiam) Detailinformatie TOP RENDEMENT (AG Insurance Belgium)

The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)

The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)Algemeen

Top Rendement is het product welk AG Insurance aanbiedt voor volgende formules van periodiek sparen:
De gespaarde sommen worden steeds in het Tak 21 fonds Pension Life gespaard.
Op de gespaarde sommen is een basisrentevoet van toepassing (thans 0,50%), die jaarlijks vermeerderd kan worden met een winstdeelname.

The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)DocumentatieTIP ! Indien u reeds een contract langetermijnsparen lopen heeft, controleer dan na of het toch zeker tot uw 90e verjaardag (of langer) loopt! Vroeger werden de meeste van deze contracten immers slechts tot 65 genomen, maar aangezien zo goed als iedereen ook nog tijdens zijn pensioen belastingen mag betalen, is een belastingvoordeel van maar liefst 30% op de gestorte premie ook na uw 65 meer dan welkom !
Kijk de einddatum zeker na in uw contract, of u riskeert 25 jaar fiscaal voordeel te missen !
Tot en met uw 64e verjaardag kan u nog een nieuw contract tot 90 of later afsluiten. Contacteer ons indien u een contract tot 65 heeft zodat wij tijdig een nieuw voor u op poten kunnen stellen.

Your legacy should be that you made it better than it was when you got it. (Lee Iacocca)

Wettelijke toelichtingen en verduidelijkingen

  • De beleggingsdoelstelling of spaardoelstelling is het bekomen van een aanvullend kapitaal bij pensionering. De looptijd is dan ook lang en u zal tijdens deze periode geen toegang hebben tot dit kapitaal.
  • Vervroegde opvragingen zijn weliswaar mogelijk maar worden fiscaal zwaar belast zodat u behoorlijk zeker dient te zijn dat u deze gelden niet nodig zal hebben.
  • Het minimale inschijvingsbedrag bedraagt 35 EUR per jaar
  • Het rendement van het luik tak 21 bestaat uit een basisrentevoet en een winstdeelname die standaard toegevoegd wordt aan de reserve. Afwijkend kan u deze winstdeelname laten toevoegen aan tak 23 waarbij dat luik dan zal variŽren naargelang de marktomstandigheden.
  • De op het product toepasselijk recht: naar Belgisch recht
  • De staat van herkomst van de fabrikant van het verzekeringsproduct: producten aangeboden door AG Insurance NV, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel
  • Plaats waar u een offerte aangeboden kan krijgen samen met een berekening van de premie: DefA Finance BV, Dorp-Oost 20, 9080 Lochristi
  • De looptijd van het product is minstens 10 jaar en minstens tot de pensionering
  • Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?
  • Plaats waar de waarde of prijs van het financieel product wordt bekend gemaakt: https://www.aginsurance.be/retail/nl/sparen-en-beleggen/paginas/sparen-en-beleggen.aspx

Contrary to the clichť, genuinely nice guys most often finish first. (Malcolm Forbes)

Onderschrijven

INTEKENEN
U kan ons steeds contacteren voor een afspraak op onze kantoren, of u kan hier ook de voorafgaande documentatie bekomen voor
aanvraag pensioensparen
aanvraag langetermijnsparen
The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)

Home

Copyright © 1999- DefA Finance - All rights reserved.