Procrastination is opportunity's natural assassin. (Victor Kiam) Detailinformatie SELF LIFE DYNAMICO (ATHORA)

The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)

The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)Pagina van de producent

SELF LIFE DYNAMICO is het Tak 21 spaarproduct met een lage gewaarborgde minimale basisrentevoet van 0,01% (te vermeerderen met een winstdeelname) welk bij Athora gebruikt wordt voor de spaarcontracten:

The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)Documentatie

 • De gestandaardiseerde financiŽle infofiche vindt u hier.

  In afwijking van de in deze fiches vermelde instapkosten van 5%, worden deze bij DefA Finance gereduceerd tot het absolute minimum van 1% .

  Mocht u reeds een contract met dure instapkosten in omloop hebben dan kunnen wij het probleemloos in beheer nemen en uw instapkosten aanpassen naar onze minimale niveaus voor alle toekomstige stortingen. Dit is niets meer dan een administratieve formaliteit die u vele procenten voordeel gedurende vele jaren oplevert! Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of voor een afspraak.

 • De algemene voorwaarden vindt u hier.TIP ! Indien u reeds een contract langetermijnsparen lopen heeft, controleer dan na of het toch zeker tot uw 90e verjaardag (of langer) loopt! Vroeger werden de meeste van deze contracten immers slechts tot 65 genomen, maar aangezien zo goed als iedereen ook nog tijdens zijn pensioen belastingen mag betalen, is een belastingvoordeel van maar liefst 30% op de gestorte premie ook na uw 65 meer dan welkom !
Kijk de einddatum zeker na in uw contract, of u riskeert 25 jaar fiscaal voordeel te missen !
Tot en met uw 64e verjaardag kan u nog een nieuw contract tot 90 of later afsluiten. Contacteer ons indien u een contract tot 65 heeft zodat wij tijdig een nieuw voor u op poten kunnen stellen.

Your legacy should be that you made it better than it was when you got it. (Lee Iacocca)

Wettelijke toelichtingen en verduidelijkingen

 • De beleggingsdoelstelling of spaardoelstelling is het bekomen van een aanvullend kapitaal bij pensionering. De looptijd is dan ook lang en u zal tijdens deze periode geen toegang hebben tot dit kapitaal.
 • Vervroegde opvragingen zijn weliswaar mogelijk maar worden fiscaal zwaar belast zodat u behoorlijk zeker dient te zijn dat u deze gelden niet nodig zal hebben.
 • Het minimale inschijvingsbedrag bedraagt 450 EUR per jaar
 • Het rendement van het luik tak 21 bestaat uit een basisrentevoet en een winstdeelname die standaard toegevoegd wordt aan de reserve.
 • De op het product toepasselijk recht: naar Belgisch recht
 • De staat van herkomst van de fabrikant van het verzekeringsproduct: producten aangeboden door Athora Belgium NV, Louizalaan 149, 1000 Brussel
 • Plaats waar u een offerte aangeboden kan krijgen samen met een berekening van de premie: DefA Finance BV, Dorp-Oost 20, 9080 Lochristi
 • De looptijd van het product is minstens 10 jaar en minstens tot de pensionering
 • Waar kan ik terecht als ik een klacht heb?
 • Plaats waar de waarde of prijs van het financieel product wordt bekend gemaakt: https://www.athora.com/be/nl/geld-pensioen

Contrary to the clichť, genuinely nice guys most often finish first. (Malcolm Forbes)

Onderschrijvingsformulieren

INTEKENEN
U kan ons steeds contacteren voor een afspraak op onze kantoren, of u kan de volgende documenten voorafgaand aan de onderschrijving ook on-line aanvragen:
aanvraag pensioensparen
aanvraag langetermijnsparen
The bigger the headquaerters, the more decadent the company. (Roland Franklin)

Home

Copyright 1999- DefA Finance - All rights reserved.