Making money doesn't oblige people to forfeit their honor or their conscience. (Baron Guy de Rothschild)

HABITAT EQUITY® fondsen

  1. Welke fondsen biedt DefA Finance aan in maandsparen ?
  2. Waar vind ik de noteringen van die fondsen ?
  3. Lijst van de beschikbare fondsen

I've got a great ambition to die of exhaustion rather than boredom. (Angus Grossart)

1. Welke fondsen biedt DefA Finance aan in maandsparen?

We zijn er stellig van overtuigd dat u de beste rendementen haalt bij gerenommeerde vermogensbeheerders. Het enige wat zij doen is vermogens beheren en ze hebben er altijd belang bij dat zo goed mogelijk te doen aangezien het de reden van hun bestaan is.
Ze hebben ook altijd maar een heel beperkt aantal fondsen - geen pagina's vol zoals de meeste grootbanken - met meerdere beheerders per fonds die dagelijks niets anders doen dan over hun fonds waken.

Normaliter is dergelijke topkwaliteit voorbehouden voor particuliere beleggers vanaf 500.000 EUR. Toch vonden wij een aantal vernieuwende verzekeraars die werken met een open architectuur: dat wil zeggen dat ze niet hun eigen producten willen verkopen, maar de gelden verzamelt van haar klanten en vervolgens plaatst die bij vermogensbeheerders. Haar vergoeding zit dan in de kleine jaarlijkse beheerskost en op die manier kan u terecht bij absolute top met kleine maandelijkse spaarbedragen !
Dat is nog niet alles, de verzekeringsmaatschappij geeft u ook toegant tot verschillende vermogensbeheerders en hun fondsen! Zo kan u, zelfs met maandelijkse bedragen, toch nog spreiden over tot 5 verschillende fondsen !
Tot slot kan u ook nog jaarlijks gratis switchen en alzo uw spaarstrategie steeds bijsturen!

Your legacy should be that you made it better than it was when you got it. (Lee Iacocca)

2. Waar vind ik de noteringen van die fondsen?

U kan de noteringen van uw fonds(en) dagelijks volgen op de websites van de betreffende maatschappijen (zie hierna) of op de site van de Tijd of op Morningstar.
Daarnaast ontvangt u periodiek ook per postzending de evolutie van uw fonds(en).
But remember... dagelijks kijken mag, maar de tijdshorizon is 10 tot 25 jaar!

Making money doesn't oblige people to forfeit their honor or their conscience. (Baron Guy de Rothschild)

3. Lijst van de beschikbare fondsen in maandsparen (min 50 EUR p.m.)


U vindt deze aanbieders in de vierde kolom van ons fondsenoverzicht met MS () naast hun naam. I.h.b. Delta Lloyd Life is hierin gespecialiseerd.

Better service for the customer is for the good of the public, and that is the true purpose of enterprise. (Konosuke Matsushita)Hoe aanvragen?

Zeer makkelijk, alles wat DefA Finance voor een princiepsaanvraag van u nodig heeft is de ligging van het pand, de aankoopprijs/bouwprijs, en uw persoonlijke gegevens. Op basis daarvan kan een princiepsakkoord bekomen worden. U kan dan met een gerust gemoed de verkoopsovereenkomst of compromis ondertekenen in geval van een aankoop. Ook nieuwbouw komt in aanmerking. Later dienen ter staving uiteraard de nodige originele documenten aan ons overgemaakt te worden. Wegens de diversiteit in de onderliggende aandelenfondsen raden wij aan om een afspraak met ons te maken zodat we samen uw dossier kunnen overlopen. Wil vooraf wel al zelf eens kijken bij de diverse vermogensbeheerders naar welke producten uw voorkeur wegdragen.

Better service for the customer is for the good of the public, and that is the true purpose of enterprise. (Konosuke Matsushita)Maximum quotiteit = 80%

Opgelet: de maximum quotiteit bedraagt 80%. Dit wil zeggen dat u de 20% en de notariskosten zelf financiert.
Home