If we keep doing what we're doing, we're going to keep getting what we're getting. (Stephen R. Covey) Even voorstellen...

DefA Finance b.v.b.a. werd opgericht in 1996 en houdt zich als onafhankelijk makelaar bezig met twee specialisaties:

  • Geldplaatsingen en (fiscale) spaarplannen in Tak 21, 23, 44, 47 & 26 spaar- en beleggingsverzekeringen voor particulieren, vrije beroepen en vennootschappen in BelgiŽ en Luxemburg.
    Ontdek als lid van Test-Aankoop welke voordelen u geniet op http://www.test-aankoop.be/voordelen.
  • Hypothecaire kredieten en aangehechte verzekeringen.
    Ontdek als lid van Test-Aankoop welke voordelen u geniet op http://www.test-aankoop.be/voordelen voor uw hypothecair krediet, brandverzekering en schuldsaldoverzekering
DefA's kantoren te Lochristi (Gent-Oost) Onze hoofdeconoom is Jean-Marc Dekesel, licentiaat in de bedrijfseconomische wetenschappen, en hij wordt bijgestaan door een team universitaire medewerkers die samen steeds kiezen voor die maatschappijen die u iets speciaals te bieden hebben en daar kan u, als cliŽnt, enkel wel bij varen.
DefA Finance was de allereerste aanbieder via internet en is na twee decennia een niet onbelangrijke marktspeler geworden, dit dankzij diepgaande objectieve, heldere en neutrale informatieverschaffing.
U vindt op onze site een schat aan informatie, die wij zo helder mogelijk uiteen hebben proberen te zetten en die we constant bijschaven.
Elke vorm van contact die u met DefA Finance opneemt zal steeds volledig kosteloos zijn.
Dit wil niet zeggen dat DefA Finance van de dauw op de bladeren leeft! Net zoals een verzekeringsmakelaar verkrijgt DefA Finance enkel inkomsten als zij uw dossier daadwerkelijk mag in orde brengen. Zelfs als u om bepaalde redenen moeilijk om een bepaalde instelling heen kan, dan nog maakt DefA Finance het verschil op bijvoorbeeld de schuldsaldoverzekering en de brandverzekering of voor uw pensioenopbouw-contracten zoals pensioensparen, VAPZ, langetermijnspraen, groepsverzekering en IPT.
Hou daar rekening mee: u mag ons veel vragen; wij zullen uw vragen persoonlijk en gedetailleerd behandelen. Nooit zullen wij u geld vragen. Het enige wat wij u vragen is uw vertrouwen en een lovend woord bij uw vrienden en kennissen als wij u met onze site of diensten verder hebben kunnen helpen.

U kan hier lezen wat de pers over ons schrijft.

Het DefA team!


DefA Finance b.v.b.a.
Dorp-Oost 20
9080 Lochristi (Gent-Oost)
Tel: 09/346.86.26
Fax: 09/367.87.04

HRG180636
FSMA 36701-A
RPR Gent 0/457/423/789 (dit is GEEN GSM nummer maar het ondernemingsnummer van DefA Finance)


Contactpersoon voor opmerkingen etc.: Dekesel Jean-Marc

Territoriale uitgestrektheid:
DefA Finance is actief in geheel BelgiŽ en verzorgt de hypothecaire kredietverlening, voor zover het in waarborg gegeven pand in BelgiŽ is gelegen.
Personen werkzaam in het buitenland komen dus ook in aanmerking voor zover aan bovenstaande is voldaan. Zowel in het Nederlands als in het Frans kunnen wij u de vereiste documenten bezorgen; in het Engels kan enkel gecommuniceerd worden.


Home

Copyright 1999- DefA Finance - All rights reserved.