Quality is remembered long after the price is forgotton (Gucci family)Pers / Presse (click to zoom)

"Lage instapkosten betalen als je instapt via DefA Finance ..."
Budget & Recht - november/december 2022
"Hoe behoudt u uw kansen op een woonkrediet ? ..."
Standaard - 10 oktober 2020
"Een klassiek beleggingsfonds verpakken in een Luxemburgse tak23-levensverzekering is fiscaal voordelig. En het is perfect legaal. ..."
Trends - 9 april 2015
"Het kapitaal dat u inlegt in een Tak 26 is volledig gewaarborgd. Daarnaast geniet u een gegarandeerde rentevoet en hebt u recht op een winstdeelname. Tak 26 producten zijn geen verzekeringen en ontsnappen aan heffing op individuele levensverzekering. ... Op minder dan 8 jaar is een Tak 26 een interessant spaarproduct. Ook voor vennootschappen ..."
Trends - 25 september 2014
"Als je een woonlening zoekt, dan zijn dit nuttige links ... "
Eén - 3 april 2013
"Waar vind ik de goedkoopste schuldsaldoverzekering ? Doorgaans zijn de polissen van de grote banken relatief duur. Een onafhankelijk verzekerings- of kredietmakelaar zoals DefA Finance zal meestal een goedkoper alternatief kunnen voorleggen.
... Na herplaatsing van de schuldsaldoverzekering bij DefA Finance daalt de premie van 3.292 naar 1.770 euro, dat is een besparing van 46%"
De Standaard - 2 oktober 2010
"DefA Finance heeft specifieke software ontwikkeld ... Op die manier kan DefA Finance haar klanten een polis aanbieden die zowel fiscaal als financieel het onderste uit de kan haalt""
De TIJD / Netto - 10 maart 2007
"DEFA lanceert vergelijkende site voor TAK 21 en TAK 23 spaar- en beleggingsverzekeringen""
Het Laatste Nieuws 7-8 oktober 2006
"Dans votre petit tour d'horizon, ne négligez pas non plus les courtiers tels que DefA Finance ou VDV Conseil, désignés maîtres achats par l'association de défense des consommateurs Test Achats ...""
La Dernière Heure - 9 février 2005
"Wilt u een overzicht van wat de markt te bieden heeft, dan surft u meteen naar de site van een kredietmakelaar zoals Immotheker of DefA Finance (www.defa.be). U kunt daar overigens ook ...""
De TIJD - 28 februari 2004

"... vindt u de goedkoopste tarieven bij de makelaar DefA, en niet bij een bank."
Het Laatste Nieuws - 5 november 2003
"... Op de website van DefA Finance, www.defa.be, vind je onze beste koop ..."
Nieuwsblad - 20 februari 2003
"... Test-Aankoop kent sowieso al een beter aanbod dan dat van Dexia-Bacob. Bij DefA ..."
Nieuwsblad - 14 februari 2003
"... Dans notre exemple, la meilleure proposition venait de DefA ..."
Indicator - 12 février 2003
"Gewikt en Gewogen ... DefA Finance is de eerste die reageert. Het servicepakket ...""
Clickx 11 februari 2003
"Bij schuldsaldoverzekeringen kunnen de verschillen makkelijk oplopen tot 100%"
BIZZ - November 2001

"L'association de défense des consommateurs Test-Achats a conclu un accord avec DefA Finance. Par celui-ci, le courtier s'engage, pour les abonnés de Test-Achats à:
- rechercher l'emprunt hypothécaire dont le tarif est le plus avantageux
- rechercher les tarifs les plus avantageux en matière d'assurance de solde restant dû
..."

La Libre Belgique - 30 août 2001"Een interactieve site waar je zelf de berekeningen maakt van leningen, notariskosten, brandverzekeringen enzovoort.
De site geeft fiscale informatie en biedt ook de mogelijkheid om on-line leningen aan te vragen."

Knack 1000 beste Internetadressen editie 2000"DefA Finance is een onafhankelijke kredietmakelaar. Dat wil zeggen dat het bedrijf je zelf geen krediet aanbiedt, maar in jouw plaats de interessantste formules van verschillende banken bij mekaar zoekt. Ben je op zoek naar een woonst? Op de site kan je nagaan hoe ver je beurs je zal brengen en hoeveel er geleend dient te worden. Vanuit je luie stoel en in alle anonimiteit!
Simulatoren voor notariskosten, mensualiteiten en brandverzekeringspremies zorgen ervoor dat je later niet voor verrassingen komt te staan."

Computer Magazine juli-augustus 2000
" Nog steeds op zoek naar een hypothecair krediet? Probeer het eens bij DefA Finance. Je vindt er on-line een tarievenselectie die continu wordt bijgewerkt. Behalve interessante tarieven vind je er ook simulatoren voor notariskosten, mensualiteiten, brandverzekeringspremies, enzovoorts.
Voor wie het allemaal een beetje te ingewikkeld lijkt, stelt DefA Finance een aantal formules voor die rechtstreeks uit Nederland zijn overgewaaid. Zoals bijvoorbeeld HABITAT EQUITY®, een woonlening die je terugbetaalt via aandelenfondsen. We waren zeer onder de indruk van de dossierbehandeling: aanvragen voor kredieten en schuldsaldoverzekeringen verlopen volledig on-line.
Wat ook niet onbelangrijk is: DefA Finance werkt samen met 25 Belgische banken en spaarbanken, een beetje veel om ze allemaal zelf te bezoeken, neen? "

Computer Idee - 22 maart 2000


Home