OPGELET! De laatste Internet Explorer versies blokkeren het (bijna altijd onschuldige) Javascript, waardoor u een groot deel van onze pagina's niet kan zien (in het bijzonder vervalt alle "muis-over" informatie waar wij erg veel gebruik van maken).
U kan dit makkelijk oplossen door bovenaan dit kadertje te klikken en te kiezen voor "geblokkeerde inhoud toestaan" of door onze site toe te voegen aan uw "vertrouwde websites".

 

Bullet schuldsaldoverzekering: my formula for success is to be found in three words: work, work, work (Sylvio Berlusconi) Brand- & schuldsaldoverzekering

TEKEN IN!

The only limits are, as always, those of vision (James Broughton)1. Schuldsaldoverzekering

De schuldsaldoverzekering voorziet erin dat bij een gebeurlijk overlijden, de partner of de nabestaanden de nog uitstaande schuld niet (volledig) verder dienen af te betalen.
Deze schuldsaldoverzekering is dus bijzonder nuttig! Tevens is de premie fiscaal aftrekbaar zodat u er aanzienlijke fiscale voordelen kan op genieten.
Aangezien er drie stelsels zijn waaronder u schuldsaldoverzekeringen mag aftrekken, ontwierpen we voor u een volledige pagina aangaande de fiscaliteit van de schuldsaldoverzekeringen.

  • Alweer zoekt DefA Finance de voordeligste verzekeringsmaatschappijen voor u op: onze tarieven schuldsaldoverzekering zijn tot 50% goedkoper dan de tarieven van andere marktspelers! DefA Finance is dan ook sedert 2001 gecertificeerd door Test-Aankoop voor de distributie van de schuldsaldoverzekering aan haar leden.

warning50% goedkoper ???...

..., inderdaad! Waar consumenten veel prijsbewuster hebben leren denken voor leningstarieven, geldt dat niet voor de verzekeringstarieven. Dikwijls staat men niet stil bij de schuldsaldoverzekering. De techniciteit van de verzekering maakt de markt ook niet doorzichtig. Al te vaak wordt de lage winstgevendheid van een woonlening gecompenseerd door fors uit te halen met het verzekeringstarief!

DefA Finance doet hier niet aan mee, wel integendeel: vanuit haar onafhankelijkheid plaatst zij uw specifiek risico (man, vrouw, roker, niet-roker) bij de op dat segment voordeligste verzekeringsmaatschappij.
Als u weet dat het bij schuldsaldoverzekeringen gaat over premies van honderden euro's over vele jaren, dan is het duidelijk dat u via DefA Finance vele honderden euro's over vele jaren bespaart!

Vraag dus zeker een offerte voor uw schuldsaldoverzekering aan.

warningEn mijn bank ?

Ook personen die hun krediet niet via DefA Finance afsluiten, maar via hun bank, kunnen bij ons terecht voor de schuldsaldoverzekering.
De meeste banken stellen het afsluiten van een schuldsaldoverzekering verplicht, wat ook is toegelaten. Evenwel mogen zij u niet verbieden uw schuldsaldoverzekering via ons af te sluiten. Wij zorgen ook steeds voor de vereiste attesten en bijvoegsels.
Ook constructies waarbij wij enkel 50% van het bedrag verzekeren (en de bank de andere 50%), of waarbij enkel de ene partner via ons verzekerd wordt en niet de andere, zijn altijd mogelijk.
Vraag dus zeker een offerte schuldsaldoverzekering aan en ontvang gratis niet enkel de goedkoopste, maar daarnaast ook een fiscaal geoptimaliseerde berekening !
TEKEN IN!


To love is to be engaged is to work, is to be interested is to create (Lina Wertmuller)2. Brandverzekering

De financiële maatschappij vraagt steeds dat de woning voldoende verzekerd is tegen brandgevaar. Dat is logisch: als de woning zou afbranden, is de bank haar waarborg kwijt!

Als verzekeringsmakelaar werkt DefA Finance inzake de brandverzekering uitsluitend samen met 's lands twee grootste verzekeraars: AG Insurance enerzijds en Axa Belgium anderzijds.

De reden daarvoor is simpel: wij kiezen voor gevestigde waarden omdat bij een brandverzekering de kwaliteit van het product en van de dienstverlening van het hoogste belang is. Enkel de premie bekijken is een slecht idee want u begrijpt dat het heel makkelijk is om de premie te verlagen door minder ruime dekkingen aan te bieden!

Gok daarom niet als het over uw woning gaat en kies voor topkwaliteit!
Ook hier mag u rekenen op een fikse korting en bieden wij u deze verzekeringen aan met een premie die veel lager is dan wat gangbaar is.

AXA Belgium: Test-Aankoop's Beste Keuze met daar bovenop nog een extra korting! Absolute topkwaliteit!
AG Insurance: Enige maatschappij die van de makelarij het service level "very high" kreeg met daar bovenop nog een extra korting! Absolute topservice!
logo das rechtsbijstand DAS: De oudste en meest gespecialiseerde en vooral totaal onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar! We adviseren u de dekking rechtsbijstand niet te onderschrijven in uw brandverzekering zelf, maar bij een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij, zodat uw belangen steeds optimaal verzekerd worden.


Als u weet dat u dergelijke polis in principe levenslang afsluit bedraagt uw profijt al gauw vele honderden euro's terwijl u toch absolute topkwaliteit onderschreef!.

Ja, dergelijke condities brand staan mij beslist aan en ik ontving graag meer detailinfo ter onderschrijving.Home